search

Rapoarte OSINT

Raport MAP

Raportul MAP este bazat pe o locatie geografica. Inainte de a incepe o investigatie, care necesita oameni pregatiti pentru filaj, este necesar sa verificati realitatea din social-media, pentru a va face o idee despre ce se posteaza intr-o anumita locatie. Genul acesta de rapoarte OSINT sunt folosite de catre companii, UM-uri, care vor sa vada, daca angajatii/militarii posteaza ceva ce nu trebuie pe Flickr, Twitter, Youtube, nerespectand astfel clauzele de confidentialitate si/sau securitate.

1800

Raport Social Media

Tot ceea ce se posteaza in mediul online, daca nu este restrictionat prin setari de confidentialitate, devine informatie publica. OSINT inseamna Open Source Intelligence, adica surse deschise, ce pot fi accesate de orice om intr-un mod nerestrictionat. Un astfel de exemplu de surse deschise sunt pozele publice de pe Flickr, Tweet-urile Publice , sau chiar filmuletele de pe Youtube. Acest raport poate fi extras de catre un detectiv, pentru a-si crea legenda, care il va ajuta pentru a descoperi realitatea investigata.

1800

Raport IoT

Inainte de a angaja o persoana pe o functie conducere, clientii doresc sa afle, daca acea persoana, are un trecut dubios, care poate prejudicia imaginea companiei. Raportul Internt of Things este un raport OSINT, care cauta intr-o baza de date de 150 de site-uri si incearca sa gaseasca acele lucruri care nu sunt vizibile in CV-ul unei persoane. Imaginea firmei angajatoare este practic cheia succesului si atunci e normal sa verifici, daca un subiect are anumite probleme, care pot sa dauneze brandului firmei Dumneavoastra!

1800

Raport Relational

In materie de OSINT, este o relatie directa intre o adresa de email si un cont de social media. Raportul Relational incearca sa arate un anumit arbore relational al unei entitati, individ, persoane de sex feminin sau masculin, casute de email, date IT etc. Raportul foloseste surse OSINT si cauta in baze de date precum Monitorul Oficial, Companies House (UK) etc., pentru a descoperi informatii publice despre subiect. Raportul este unul foarte detaliat si te ajuta sa vezi o imagine de ansamblu despre vector.

3000