search

Cyber Intelligence

Furnizarea unui nivel activ de aparare impotriva scurgerilor de informatii si de date.

Mediul online se afla intr-o continua expansiune, motiv pentru care clientii nostrii doresc sa fie siguri ca business-ul lor nu are nicio amentinare in fata grupurilor de hackeri. Firma noastra va poate ajuta sa va protejati infrastructura critica a organizatiei Dumneavoastra. Pentru a va demostra acest lucru, va putem arata ca noi singuri ne-am creat acest site, fara ajutorul vreunei firme de consultanta web. Multi din domeniu spun ca ofera aceste servicii, insa cand vine vorba de a demonstra ceea ce stiu, folosesc serviciile altor firme de consultanta. In clipa in care intelegi cum se dezvolta o aplicatie web, un site sau orice alt tool ce se afla in acest "internet of things ", poti sa faci si o structura de securitate pentru a rezista tuturor incercarilor de penetrare posibile. Desi nimic nu este impenetrabil, suntem datori sa ne ajutam clientii, astfel incat sa fie protejati in fata noilor tehnologii de exploit-uri si de penterare posibile. Putem face cu acordul clientilor anumite teste de penetrare, astfel incat sa facem o evaluare corecta a status quo-ului aplicatiilor.

Pentru clientii persoane fizice, acest serviciu se bazeaza pe colectarea de informatii, folosind intelligence de tip open-source, de social media, sau intelligence provenit din dark web. Clientii nostri doresc sa initiem scanari amanuntite pe internet, precum si pe dark web pentru a fi siguri ca nu exista vreo informatie personala compromitatoare despre ei, precum adresa de acasa, CNP sau chiar imagini cu ei. Dupa ce terminam acest proces, facem o evaluare a amenintarilor care pot proveni de la parteneri de afaceri nemultumiti si care pot reprezenta un risc major.

Datoria noastra prioritara este aceea de a cerceta și de a analiza tendințele și evoluțiile tehnice din trei domenii: criminalitatea cibernetică, activism de tip cyber sau spionaj cibernetic. De asemenea putem testa si diferite tooluri. Suntem experti in limbaje de programare precum Python, VBA, tehnologii care folosite in slujba clientilor pot crea alte tooluri, care la randul lor sa ii protejeze in fata hackerilor, sau celor care doresc sa penetreze bazele lor de date prin diferite tipuri de SQL injection.