search

Verificari de Angajati

Dragi recrutori,As dori sa va prezint compania Reichmann Asset Management.Firma este dedicata verificarilor de angajati interni sau externi si ofera solutii de la angajare pana la inchiderea contractului de munca - from hire to fire. Controalele noastre asupra experientei viitorilor asociati vă ajută să vă dezvoltati, având persoanele potrivite în pozițiile dorite. Munca noastra va poate atenua riscul de a angaja oameni necorespunzatori, astfel incat business-ul Dumneavaostra sa fie protejat. 


Afacerea și succesul clientilor nostri este si succesul nostru, iar în acest fel vrem să creștem impreuna, oferind soluții adecvate în manevrarea capitalului uman. Dispunem de instrumente online care manageriaza intregul proces de verificare al viitorilor angajati, iar clienții noștri pot vedea, in timp real, statusul tuturor screening-urilor, dar cel mai important, este faptul ca pot găsi documentația/dovada care atestă experiența angajaților lor. Departamentul de HR poate sa monitorizeze online comentariile noastre asupra experientei viitorilor asociati, iar la finalul intregului proces de control, vor fi siguri ca iau decizia corecta in angajarea persoanei cu conduita, atitudinea si experienta necesara pozitiei deschise.


De asemenea, cerem feedback de la fostul angajator, verificand profesionalismul. Accesand tool-ul nostru, angajatorii pot vedea un raport care conține dovezile investigației noastre, iar in acest pdf veti putea gasi atașamentele documentelor angajaților, care dovedesc experiența / educația pe care au avut-o de fapt. Documentul poate fi folosit si pentru angajarea unei persoane din străinătate sau din alte țări (non-UE sau non-SUA) conform legislației UE / SUA. 


Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la numarul de telefon +40.771.232.116 sau puteti vizita site-ul nostru www.reichmann.ro.