search

Detectiv Particular

A fi detectiv particular in zilele noastre este foarte challenging! Pentru cei care nu stiu, un detectiv particular te poate ajuta să îți investighezi legal soțul sau soția, concubinul, copilul, șeful sau orice altă persoană ce prezintă interes pentru tine. Zilele in care se statea la coltul strazii pentru a fila subiectul, mi se pare ca pier. Tehnologia actuala precum si echipamentele speciale și profesionale ajută detectivii să strângă probele necesare într-un timp mult mai scurt. Din acest punct de vedere va prezentam mai jos serviciile noastre, pe care le oferim persoanelor fizice.


Strangerea si Analizarea Probelor  1. Obtinerea de documente de la institutiile de stat, documente care stabilesc:

  2. Gradul de rudenie si de filiatie

  3. Mostenirea si obligatiile sotilor, dar si inapoierea bunurilor

  4. Acuratetea informatiilor oficiale privind evidenta populatiei, date de la cadastru si intabulare, date financiare etc.


Verificari:  1. Sot, ginere, sotie, sora, prieteni, potentiali parteneri de afaceri. De regula verificam fidelitate lor, anturajul si comportamentul acestora in societate pentru a descoperi anumite vicii ascunse, care pot produce prejudicierea clientilor nostri

  2. Gasirea persoanelor dispărute de la domiciliu, care au plecat voluntar, sau involuntar.

  3. Identificarea rudelor sau persoanelor despre care solicitantul nu mai cunoaşte nicio informatie. Acest serviciu se refera si la localizarea pe baza de ADN a rudelor. Se face o cercetarea la fata locului, iar pe baza informatiilor oferite de catre client se incearca gasirea persoanelor disparute.


Altele


Depistarea de bunuri ascunse sau instrainate in scopul prejudicierii intereselor unei parti in litigiu Identificarea persoanelor, care pot depune marturie in instanta