Dna. Cohen

Co-Fondator, Director Executiv

Dna Cohen este CEO-ul firmei Cohen Investigations Agency. Pe parcursul carierei sale, ea a condus strategii de crestere, imbunatatirea experientei clientilor si transformari operationale pentru organizatiile din mai multe sectoare industriale, inclusiv IT, intreprinderi corporative si de consultantă in vanzari. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si are un master in Relatii Internationale si Integrare Europeana.

Dna Cohen face parte si din board-ul consultativ al firmei Reichmann Asset Management SRL. Experienta sa din zona multinationalelor a dus la crearea serviciilor profesionale de screening de personal. Acestea sunt dedicate astfel incat riscurile de securitate sunt diminuate prin evaluarea globala a politicilor de resurse umane ale clientilor.


Dl. Cohen

Co-Fondator, Detectiv Particular

Are o experiență dovedită in ceea ce priveste gestionarea riscului de afaceri, cu o intelegere profunda a peisajului global al riscurilor de securitate.  Ca si expert in sanctiuni globale precum si in legislatia americana a Biroului pt Controlul Activelor Straine (OFAC), domnul Cohen are o experiență diversificata in verificarea entitatilor sau a persoanelor, pentru a afla daca sunt implicate in activitati ilegale: de terorism, de trafic international de narcotice sau care intra sub incidenta proliferarii armelor de distrugere in masa.

Dl. Cohen este de asemenea fondatorul firmei de screening de personal Reichmann Asset Management SRL. Aceasta companie este dedicata verificarilor de angajati. Dansul a creat un algoritm de angajare, care ajuta firmele in alegerea oamenilor in functie de experienta lor profesionala, oferind o consultanta numita "From Hire to Fire". Acesti algoritmi ofera indicii concludente in luarea deciziei de angajare a unui candidat. Filosofia sa este una in care succesul se imparte cu clientii si spera sa creasca business-urile impreuna cu ai sai clienti. Avand ca hobby programarea, a creat un tool online de screening, care ofera clientilor situatii live ale verificarilor de personal, avand acces la rapoarte diferite prin logarea directa la baza de date a firmei Reichmann Asset Management SRL.