Dna. Cohen

Co-Fondator, Director ExecutivPe parcursul carierei sale, a condus strategii de crestere, imbunatatirea experientei clientilor si transformari operationale pentru organizatiile din mai multe sectoare industriale, inclusiv IT, intreprinderi corporative si de consultantă in vanzari. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si are un master in Relatii Internationale si Integrare Europeana.

Dna Cohen face parte si din board-ul consultativ al firmei Reichmann Asset Management SRL. Experienta sa din zona multinationalelor a dus la crearea serviciilor profesionale de screening de personal. Aceastea sunt dedicate astfel incat riscurile de securitate sunt diminuate prin evaluarea globala a politicilor de resurse umane ale clientilor. Aceasta companie este specializata in verificarilor de angajati. Dansa a creat un algoritm de angajare, care ajuta firmele in alegerea oamenilor in functie de experienta lor profesionala, oferind o consultanta numita "From Hire to Fire". Acesti algoritmi ofera indicii concludente in luarea deciziei de angajare a unui candidat. Filosofia sa este una in care succesul se imparte cu clientii si spera sa creasca business-urile impreuna cu ai sai clienti. Avand ca hobby programarea, a creat un tool online de screening, care ofera clientilor situatii live ale verificarilor de personal, avand acces la rapoarte diferite prin logarea directa la baza de date a firmei Reichmann Asset Management SRL.Dl. Cohen

Co-Fondator, Detectiv ParticularExperienta Domnului Cohen s-a concretizat in domeniul sanctiunilor globale si a legislatiei americane cu privire la Departamentul pentru Controlul Activelor Straine (OFAC).

A lucrat ca si expert (SME) intr-un departament de servicii de securitate convergente (CSS), care faceau parte dintr-o organizatie dedicata de securitate (GSO). In decursul carierei sale, a avut ca indatoriri verificarea angajatilor, contractorilor, vendorilor pentru a vedea, daca sunt persoane sanctionate la nivel global pentru terorism, trafic internaționali de narcotice, ori implicate în activități legate de proliferarea armelor de distrugere în masă și a altor amenințări la adresa securității globale. Multe dintre sancțiuni se bazează pe rezolutiile Natiunilor Unite și alte mandate internaționale, iar ele au un domeniu de aplicare multilateral și implică la o cooperare strânsă in lupta de stopare a fondurilor ilegale, care ajung la grupari criminale si/sau teroriste. Alte indatoriri au vizat TPC, KYC, precum si crearea de automatizari pentru a raporta diferite vulnerabilitati de securitate.

Dl. Cohen este si fondatorul firmei de screening de personal Reichmann Asset Management SRL.